Nieuws - Inleveren sponsorgeld tot en met dinsdag 9 mei

Sponsorloopgeld

Heel veel kinderen hebben het geld dat ze hebben opgehaald met de sponsorloop al op school ingeleverd. Wij willen graag alles afronden en het geld naar de bank brengen. Op dit moment is er al ruim 2000 euro (!) op de bankrekening van de OV gestort.

Iedereen die nog donaties heeft kan dat tot uiterlijk dinsdag 9 mei inleveren bij zijn/ haar groepsleerkracht.

Wij zijn heel blij en trots op alle kinderen (en op hun familie en vrienden die gesponsord hebben) dat deze actie al zoveel geld heeft opgeleverd voor een mooi nieuw speeltoestel.

Tenslotte willen wij ook nog alle ouders en andere begeleiders bedanken voor hun belangstelling en inzet tijdens de paasactiviteiten en de koningsspelen. Dankzij jullie inzet zijn dit ook weer prachtige dagen geweest.

Geplaatst op: 04 Mei 2017